Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi, Güçlü Yönler ve Fırsatlar

15 Mayıs 2024
B-409

“15 Mayıs Çarşamba günü dördüncüsü ile devam edeceğimiz Cibali İşletme Sohbetleri etkinliğine tüm öğrencilerimizi ve paydaşlarımızı bekliyoruz. “Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi, Güçlü Yönler ve Fırsatlar” başlıklı bu sohbette Kadir Has Üniversitesi Silivri Teknopark Genel Müdürü Sn. Latif Ulu ve Boğaziçi Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Sn. Cem Duran’ı ağırlayacağız. Etkinlik 18:00’de B-409 salonunda gerçekleşecektir.

Not: Eğitim-Öğretim dönemi sonuna kadar farklı sektör ve uzmanlık alanlarından konukların katılımıyla gerçekleştirilecek toplam 6 sohbetin en az 4’üne katılan öğrencilerimize edinecekleri birikimin yanı sıra sertifika verilecektir.”

Credit Ratings and Bond Volatility: Early Evidence from the Introduction of Credit Ratings