Dış Politika Konuşmaları Serisi Karadenizde Güvenlik Konusu Nereye Gidiyor

11 Haziran 2020
Zoom

Dış Politika Konuşmaları serisinin ikinci toplantısı “Karadenizde Güvenlik Konusu Nereye Gidiyor” başlığı üzerine yoğunlaştı ve alanında uzman kişilerce bölgeyi etkileyen kilit konuları inceledi.

Toplantı 11 Haziran Perşembe günü 17:00-18:00 (GMT +3) saatleri arasında ZOOM üzerinden canlı yayın olarak gerçekleşti. Yayının videosunu CIES Youtube hesabından ve UIK Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

KONUŞMACILAR

• Mustafa Aydin, Başkan, Uluslararası İlişkiler Konseyi; Uluslararası İlişkiler Profesörü, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul
  • Hanna Shelest, Genel Yayın Müdürü; “UA: Ukraine Analytica”, Odesa
  • Alina Inayeh, Direktör, Black Sea Trust for Regional Cooperation, Bükreş