KHAS EĞİTİM MODELİ İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİNDE!

Öğrencilerimize evrensel değerleri aktarıyoruz

Çağımızın tüm yetkinliklerini kazandırıyoruz

Sorgulayıcı ve özgürce düşünen bireylerin ihtiyacı olan her türlü düşünme biçimini sunuyoruz

ÖĞRENCİ
MEZUN
ERASMUS ANLAŞMASI
FARKLI BURS

Çekirdek Program

Kadir Has Üniversitesi Çekirdek Programının temelinde, öğrencilerin sadece kendi çalışma alanlarındaki değil, toplumun her alanındaki hızlı değişim süreçlerine hazırlanmaları için ihtiyaç duyacakları eleştirel düşünce ve sorgulama yetilerini kazandırmak gerektiği inancı yatıyor.

KHAS Eğitim Modeli

KHAS Eğitim Modeli, tamamen özgün, zamanın ve genç neslin ruhuna uygun; geleceğin dünyasına şekil ve yön verecek, tüm sektörlere yönelik yetkin profesyoneller, araştırmacılar ve bilim insanları yetiştirecek, Türkiye’de ve dünyada örnek bir üniversite eğitim modeli sunuyor.

Araştırma Merkezleri

Türkiye’nin en önemli araştırma üniversitelerinden biri olmayı hedefleyen Kadir Has Üniversitesi’nde doğru stratejilerle ilerlemeye ve birçok başarıya imza atmaya devam ediyoruz. Araştırma merkezlerimizin çalışmaları ve araştırma projelerimiz ile fark yaratıyoruz.